welkom

Voor elk kind groot en klein een heerlijke traktatie: de suikerspin!

Bio Suikerspin komt naar elk feestje, van huiskamer tot festival, braderie of trouwerij. Het roze kasteel kan ook worden verhuurd als workshopruimte.

bekijk de mogelijkheden

 

BIO SUIKERSPIN

De Biologische suikerspin is ontstaan tijdens het verjaardagfeestje van mijn zoontje.

Het thema van zijn feest was kermis, en daar hoort natuurlijk een suikerspin bij… Een schep suiker vond ik prima, maar waarom al die chemische toevoegingen? Ik wilde geen kleurstof, smaakstof en geurstof!

Oprichster Rhea Labree in tijdschrift “gezond nu”

Het gevoel van de hap zoete suikerspin daar gaat het tenslotte om! Dat de suikerspin roze, blauw of geel moet zijn, dat zit eigenlijk in onze herinneringen. Kinderen zijn net zo blij met een witte suikerspin.

Omdat er veel kinderen zijn die overgevoelig zijn voor chemische toevoegingen in ons eten was de zoek tocht naar de Biologische suikerspin begonnen. En dan met name het zoeken naar de geschikte biologische suiker.

BioSuikerpin kleurt de suiker niet. Er zijn wel natuurlijke kleurstoffen te krijgen maar ze zijn bijna nooit van biologische afkomst. Het verwerkingsproces is veel te kostbaar.

Hier is hij dan, de 1ste biologische suikerspin in Nederland en misschien wel van Europa…

zoete groeten van Rhea

hier was de biosuikerspin

VLLA

Tijdens een festival is het opzetten en afbreken van de Bio Suikerspin altijd weer een spektakel… zeker als j het steeds sneller kan! https://www.facebook.com/DJVentilator/videos/10207427578304726/

verhuur

De mogelijkheden:

  • Het roze opblaas kasteel komt samen met Vrouwtje Suikerspin uw evenement kleuren. We serveren de Bio Suikerspin. Afhankelijk van het evenement komen wij dan met één of twee personeelsleden op het door u georganiseerde evenement.
  • We bieden aanvullingen zoals schminken, glitter tatoeage, popcorn en limonadefontein.
  • Het roze opblaas kasteel kan ook apart worden verhuurd. De oprichtster van de Bio Suikerspin Rhea Labree biedt diverse workshops aan voor kinderen en volwassenen zoals de workshop natuurlijk snoepen. Op haar website www.rheasveda.nl vind u een overzicht.
  • U kunt ons ook uitnodigen om voor eigen rekening op uw evenement te komen staan. Wij verkopen dan onze producten, het kost u niks, en wij betalen het stageld.

Omdat de Bio Suikerspin graag aan uw wensen wilt voldoen, zijn er geen vaste prijzen. Wel kunnen we hieronder een aantal richtprijzen noemen. Hierop kunt u kunt baseren of Bio Suikerspin wat voor uw evenement of feestje is.

€ NOG toevoegen

Voor elk kind groot en klein een heerlijke traktatie: de suikerspin!

Bio Suikerspin komt naar elk feestje, van huiskamer tot festival, braderie of trouwerij. Het roze kasteel kan ook worden verhuurd als workshopruimte.

bekijk de mogelijkheden